مدیر عامل بیمه ایران:

نرخ دیه 114 میلیون تومان شد/ تعیین تکلیف حق بیمه‌ها تا 2 روز آینده

مدیرعامل بیمه ایران از افزایش نرخ دیه در ماه‌های عادی به 114 میلیون تومان و در ماه‌های حرام به 152 میلیون تومان خبر داد و گفت: تعیین تکلیف میزان افزایش حق بیمه‌ها در جلسه سه‌شنبه مشخص میشود.

 

به گزارش «سراج24» جواد سهامیان مقدم با اعلام اینکه نرخ دیه سال آینده 20 درصد افزایش داشته است، اظهار داشت: نرخ دیه برای ماه‌های عادی 114 میلیون تومان و ماه‌های حرام 152 میلیون تومان تعیین شده است.
 
وی با بیان اینکه نرخ دیه جدید از ابتدای سال 92 لازم‌الاجرا خواهد بود، درباره افزایش حق بیمه‌های شخص ثالث و ... افزود: حق بیمه‌ها هم باید با توجه به این افزایش 20 درصدی تغییر کنند اما هنوز تصمیم قطعی در این خصوص گرفته نشده است.
 
مدیرعامل بیمه ایران به تسنیم گفت: سال گذشته حق بیمه‌ها 40 درصد افزایش یافته بود اما شرکت‌های بیمه 25 درصد را اعمال کردند ولی برای امسال هنوز تصمیمی گرفته نشده است.
 
سهامیان تأکید کرد: روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری قرار است جلسه‌ای ویژه به منظور افزایش حق بیمه‌ها تشکیل شود که نتیجه را اعلام خواهیم کرد.
 
نرخ دیه سال گذشته برای ماه‌های عادی 94 میلیون و 500 هزار تومان و ماه‌های حرام 126 میلیون تومان تعیین شده بود .
اخبار مرتبط